...

Kapsalon Den Bosch

Blont Kappers

Uw kapsalon Den Bosch, dat is Blont Kappers. De nummer 1 kapsalon in het centrum van Den Bosch. Bij Blont krijgt u de beste service. Een kapsalon gezocht in de omgeving van Den Bosch? Voor de nieuwste fashion op haargebied bent u bij ons aan het juiste adres. In onze stijlvolle salon voelt u zich meteen welkom. De nieuwste tips & tricks en educatie, ons jonge team is op de hoogte van de laatste trends. De leukste en beste kapsalon Den Bosch, dat is Blont Kappers.

Een kapsalon in ’s-Hertogenbosch gezocht?

Kom eens langs bij Blont Kappers. Bij onze kapsalon Den Bosch krijgt u de look die past bij u. We luisteren altijd naar uw wensen en zorgen dat u vertrekt met een glimlach. Onze professionele kappers hebben een passie voor het vak. Ze doen hun werk met veel plezier wat te merken is aan de sfeer. Bij kapsalon Blont weten we uw wensen in vervulling te brengen. Een kapsalon Den Bosch waar u centraal staat. De tevredenheid van de klant is onze hoogste prioriteit.

kapsalon den bosch

MAAK EEN AFSPRAAK

Blont Kappers

Langskomen in onze kapsalon? Maak online een afspraak. U kunt ons ook bellen op 073-6893650 of stuur een e-mail. Bij Blont kappers werken we alleen op afspraak. Neem dus zeker even contact met ons op. We zien u graag snel in onze kapsalon, de leukste kapperszaak van de regio ’s-Hertogenbosch.

kapper den bosch

Een goed gevoel in onze kapsalon Den Bosch

Met een fijn gevoel de kapsalon binnenkomen en verlaten. Blont Kappers zet uw wensen centraal en we begrijpen wat uw wensen zijn. Uw visie wordt realiteit. Zolang u in onze kappersstoel zit zorgen we dat u zich ontspannen voelt. Een kapsalon in het centrum van Den Bosch waar u tot rust komt. Onder het genot van een kopje koffie wordt u geknipt en geverfd. Onze kappers zijn deskundigen op het gebied van haarmode. Door regelmatig trainingen te volgen over de laatste kleur- en kniptechnieken blijven we up-to-date. We bieden niet alleen goede service, bij ons krijgt u meer.

Professionele materialen en haarproducten

Een kapsalon Den Bosch waar gewerkt wordt met professionele producten. Blont Kappers gebruikt alleen haarproducten van de beste kwaliteit. Deze worden gebruikt tijdens uw behandeling. Het knippen en kleuren van uw haar gebeurt met beleid. Een kapsel waarmee u lange tijd blij kunt zijn. Tot in de puntjes verzorgd en mooi gestyled. Onze haarproducten in onze kapsalon te Den Bosch bieden net dat beetje extra. Een combinatie van producten en professionele haar dresseurs voor het allerbeste resultaat.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.