...
Goede kapper

Blont Kappers

Een goede kapper Den Bosch, die heeft u nu gevonden. Blont Kappers is meer dan een goede kapper Den Bosch. De beste kwaliteit en een super hippe kapsalon. Onze professionele kappers zijn op de hoogte van de laatste haartrends. Ze volgen de nieuwste haarmode op de voet. Door cursussen te volgen op het gebied van knip- en kleurtechnieken blijven we onszelf vernieuwen en verbeteren. Een goede kapper Den Bosch gezocht? Zoek niet langer, Blont Kappers is de leukste kapsalon van heel ’s-Hertogenbosch.

De leukste kapper van Den Bosch

Blont Kappers is de leukste kapper van de omgeving. In onze salon is het altijd gezellig. De gemoedelijke sfeer zorgt voor een ontspannen gevoel in de kappersstoel. Bij ons laat u zich verrassen. Welke haarbehandeling u maar wilt, bij ons is het mogelijk. We hebben vaste prijzen voor vrouwen, mannen en kinderen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Bij onze goede kapper Den Bosch krijgt u wat u wenst.

kapsalon den bosch

MAAK EEN AFSPRAAK

Blont Kappers

Wilt u contact opnemen voor een afspraak in onze salon? Maak eenvoudig online een afspraak. Blont Kappers werkt uitsluitend op afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar op 073-6893650, u kunt ons ook een e-mail sturen. Heeft u vragen? Laat het ons weten! We beantwoorden al uw vragen zodat u met een goed gevoel de kappersstoel in gaat.

kapper den bosch

De nieuwste haartrends

Blont kappers is altijd op de hoogte van de laatste trends in haarmode. We nemen uw wensen serieus. We letten op je gezichtsvorm, uitstraling, de sterke punten van je gezicht en het haartype waarmee we werken. Ook houden we rekening met uw beroep. Modieuze kapsels dankzij onze gespecialiseerde knip- en kleurtechnieken. Hoogwaardige kwaliteit en creatieve ideeën, dat is waar onze kappers voor staan.

Haarproducten van de beste kwaliteit

Onze kapsalon maakt gebruik van de beste haarproducten. Met professionele materialen passen we de nieuwste technieken toe. Uw behandeling voelt luxe aan dankzij onze topproducten. U zult lang genieten van uw nieuwe kapsel. Het haar voelt zacht aan en is weer helemaal gezond. We kunnen uw kapsel ook meteen voor u stylen. De hele dag een perfect kapsel, Blont Kappers maakt het waar. Onze deskundige kappers zorgen altijd voor het beste resultaat.

Neem een kappersabonnement

Een kappersabonnement bij een goede kapper Den Bosch? Kies voor een kappersabonnement van Blont Kappers. Met het abonnement kunt u altijd langskomen voor een knip- en kleurbeurt. Dit kan zo vaak u wilt. Maandelijks betaalt u een vaste prijs en u krijgt extra voordeel op behandelingen. Voor onze abonnementhouders hebben we speciale acties in petto. Wassen en drogen valt ook binnen de prijs. Sluit uw kappersabonnement af en krijg de 1e maand gratis.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.